Sextoys

Sextoys wie kan er nog zonder? Het is een feit dat veel Nederlanders één of meer seksspeeltjes in het nachtkastje hebben liggen. En geef ze eens ongelijk, want elk volwassen mens heeft seksuele ontlading nodig om te kunnen genieten van het leven. De drang naar seks kan op elk moment van de dag plaatsvinden. Als je partner hetzelfde heeft op dat moment is het erg fijn, maar wat als je geen partner hebt of je partner is niet in de buurt of heeft geen zin? Precies, dan biedt een sex toy de oplossing. Voor zowel mannen en vrouwen zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om te kunnen genieten van stimulatie. Zo zijn er duizenden verschillende toys die elk hun specifieke kwaliteiten en mogelijkheden hebben. De meeste sextoys richten zich op de penis, vagina of anus, maar buiten deze erogene zones valt er nog veel meer te genieten. Sexy lingerie en erotische kleding wordt bijvoorbeeld ook steeds vaker aangeschaft om de zin aan te wakkeren of een spannend rollenspel te spelen.

Welke sextoy wil jij graag hebben?

Het kiezen van de beste sextoys is natuurlijk een persoonlijke ervaring. Heren kiezen vaker voor een masturbator of een anaal speeltje, waar vrouwen sneller gaan voor een dildo of vibrator. Maar zo makkelijk is het niet, want er zijn alleen al honderden verschillende masturbators, dildos en vibrators te vinden in elke willekeurige sexshop. Veel mensen laten zich dan ook inspireren en hebben globaal al wel een idee waaraan de sextoy moet voldoen. Zo kun je direct gaan zoeken en de toy vinden die het best bij je wensen aansluit. De tijd dat je hiervoor de drukke stad in voor moet ligt achter ons. Tegenwoordig shop je naar sextoys gewoon online. Neem bijvoorbeeld de sextoys van Sexshop City. In deze winkel heb duizenden verschillende goedkope sextoys. Dit heeft ook wel zo zijn voordelen, want online zijn de prijzen lager en het aanbod groter. De meeste winkels hanteren daarnaast een vandaag besteld is morgen in huis regeling, waardoor je ook nog eens razendsnel kunt genieten van je aankoop. Waar wacht je nog op en kies één van de vele sextoys die jou oneindig plezier gaan bezorgen.

Het onderhouden van je sextoys

Het is belangrijk om je sextoys goed te onderhouden. Zo kun je lang en hygiënisch genieten van je nieuwste partner in bed. Reinig dan ook altijd je toys met een speciale toycleaner na elk gebruik. Berg de toys uit het oog en stofvrij op. Zo zorg je ervoor dat speeltjes in goede conditie blijven en lang mee gaan. Toycleaners vind je in elke sexshop. Als alternatief kun je ook water met milde zeep gebruiken. Let ten alle tijden goed op dat je toys goed droogt met een schone handdoek.